Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καυγας

Δύο μαθητές τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε σχολείο της Πάφου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, στις 16 Οκτωβρίου και περί η ώρα 10:30, σε σχολείο της Πάφου, κατά τη διάρκεια διαλείμματος υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων από μαθητές με αποτέλεσμα δύο πρόσωπα, 15 και 16 ετών, να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως από τις εξετάσεις που διενεργήσαν, αφορμή για το επεισόδιο φέρεται να ήταν "το τυχαίο σπρώξιμομεταξύ δύο μαθητών, ενώ κατέβαιναν την σκάλα του σχολείου".

Ως αποτέλεσμα αυτού, δύο ομάδες μαθητών διαπληκτίστηκαν και δύο μαθητές τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο ένας μαθητής ηλικίας 16 ετών υπέστη κάταγμα ρινός και αιμάτωμα στο αριστερό μάτι, και ο δεύτερος μαθητής ηλικίας 15 ετών φέρει εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως από τις περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ανήλικων μαθητών του σχολείου, οι οποίοι θα αναζητηθούν και θα ανακριθούν περί του επεισοδίου. 

Η Αστυνομία, είπε ο κ. Νικολάου, θα χειριστεί τους δύο μαθητές βάσει του Νόμου ως ανήλικους.