Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ιλξ

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Από το μεσημέρι έκλεισαν οι δρόμοι προς τον χώρο των αφίξεων των δύο αεροδρομίων στα ιδιωτικά οχήματα, ενώ οι ταξιδιώτες προτρέπονται να  προσέρχονται τρεις ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης τους. Εμφανή είναι και η παρουσία αστυνομικών και στελεχών της Εθνικής Φρουράς.

Ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από το μεσημέρι ο δρόμος στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου Λάρνακας έκλεισε μέχρι νεοτέρας για όλα τα οχήματα εκτός από ταξί.

 Σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών: «Όσοι επιθυμούν να παραλάβουν επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το δρόμο στο επίπεδο των αναχωρήσεων ή τους χώρους στάθμευσης του αεροδρομίου.

Την ίδια ώρα, κλειστό για την τροχαία κίνηση, εκτός από τα ταξί, θα παραμείνει το τμήμα του δρόμου που εφάπτεται του τερματικού κτηρίου στο Αεροδρόμιο Πάφου.

«Όσοι επιθυμούν να επιβιβάσουν ή αποβιβάσουν επιβάτες, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον χώρο στάθμευσης των ταξί του αεροδρομίου».

Αυξημένοι είναι και οι έλεγχοι στους οποίους υπόκεινται οι επιβάτες στα δύο αεροδρόμια.

Εμφανής είναι επίσης η παρουσία πάνοπλων αστυνομικών και στελεχών της Εθνικής Φρουράς, ενώ έλεγχοι και περιπολίες διεξάγονται και στην περιοχή πέριξ των δύο αεροδρομίων.