Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κυγ

Ο Μέμος Μπεγνής έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνον, αλλά και τη μονογαμία.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, ανέφερε: «Έχει τύχει να σταματήσω παράσταση φωνάζοντας, ωρυόμουν. Είπα τη λέξη "σκάστε". Αυτό που με εκνευρίζει πολύ είναι το κινητό. Έχω καρφώσει γνωστό πολιτικό που μιλούσε στο κινητό. Μου έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα πάνω στη σκηνή».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνον. «Έχουν γράψει για μένα ότι έπεσα με τη μηχανή κι είμαι σοβαρά στο νοσοκομείο, ενώ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Με πήραν κλαίγοντας η αδερφή μου κι η μητέρα μου να δουν αν είμαι καλά», ανέφερε.

Αναφορικά με την επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου, είπε: «Είναι κάτι απαράδεκτο, κατάπτυστο και τραγικό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι στον κόσμο που σε ψηφίζει. Αυτά είναι ρητορικές μίσους, ρατσισμός, ασέβεια, ομοφοβία και αμορφωσιά».

Τέλος, μίλησε για την απιστία. «Δεν θεωρώ προδοσία το να πας με κάποιον άλλο. Θεωρώ τη μονογαμία παρά φύση. Μια ζωή την έχουμε, δεν θα ζήσουμε όπως θέλουμε; Είναι δυνατόν να βάζουμε φραγμούς στη ζωή μας;», είπε κλείνοντας.

Πηγή: protothema.gr