Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρητ

Με αφορμή το γεγονός ότι η Ζέτα Μακρυπούλια παρακολούθησε τη συναυλία του στον Λυκαβηττό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε για τις σχέσεις που έχουν οι δυο τους σήμερα.

«Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό. Όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις.

Αυτό δεν σημαίνει κάτι βέβαια. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας είναι αυτό, γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο και χαίρομαι που πάει και πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα έλεγα ποτέ μη λες ποτέ», δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και στη συνέχεια τόνισε «αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν».

Η Ζέτα Μακρυπούλια στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ήταν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίστηκε επί 2 ώρες στη σκηνή ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες του από τα 25 χρόνια της καλλιτεχνικής διαδρομής του, παρέα με το κατάμεστο θέατρο.

Ο τραγουδιστής κατάφερε για μια ακόμη φορά να δημιουργήσει μια υπέροχη μουσική βραδιά με το κοινό να τον χειροκροτεί διαρκώς και να τον συνοδεύει στο υπέροχο μουσικό ταξίδι.

Ανάμεσα στο κοινό που τον απόλαυσε βρέθηκε και η Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία ήταν μαζί για 12 χρόνια. Μάλιστα, πόσταρε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας για τον καταξιωμένο μουσικό: «Ένας και μοναδικός».

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» ανέφεραν σε κοινή τους ανακοίνωση τον Αύγουστο του 2021.

Πηγή: in.gr