Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Θανατηφόρο ατύχημα με θύμα τον 29χρονο Πάνο Θεοδώρου σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι στη Λεμεσό. 

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είναι γνωστός στον αθλητικό χώρο, αφού είναι διαιτητής της  Β΄ κατηγορίας, καταπλακώθηκε από forklift στην Βιομηχανική περιοχή  Αγίου Συλά.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, «ο 29χρονος χειριζόταν και οδηγούσε περονοφόρο όχημα μέσα σε δημόσια οδό και σε κάποιο σημείο του δρόμου πιθανόν να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του».

Το όχημα, συνέχισε, «παρεξέκλινε της πορείας του απότομα προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα αυτό να κλίνει προς τα αριστερά και με την κλίση αυτή έχασε την ισορροπία του και ο οδηγός έπεσε στην άσφαλτο κτύπησε ή κτυπήθηκε από το όχημα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο».

1

Ο άτυχος Θεοδώρου απεγκλωβίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα, που εργάζονται στην οικογενειακή επιχείρηση, με τη χρήση άλλου περονοφόρου οχήματος, ενώ στη σκηνή κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται από το τμήμα Τροχαίας Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας για να διαφανούν οι ακριβείς περιστάσεις που οδήγησαν σε αυτό το γεγονός.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ.Καφάς ανέφερε πως το όχημα δεν είναι εγγεγραμμένο και υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να χρησιμοποιείται εντός του εργοστασίου για σκοπούς εργασίας, ωστόσο οι εξετάσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβη.

1