Τηλεόραση Ραδιόφωνο
john christodoulou

Το ειδικό σχολείο Λευκωσίας επισκέφθηκαν την Τρίτη ο ιδρυτής του Γιάννης Χριστοδούλου και η υπουργός Παιδείας Αθηνά Μιχαηλίδου εγκαινιάζοντας τη νέα αισθητηριακή αίθουσα. Η αίθουσα που βρίσκεται πια στη διάθεση των μαθητών του ειδικού σχολείου Λευκωσίας αποτελεί δωρεά του φιλανθρωπικού ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation.

Ο ιδρυτής του ιδρύματος, Γιάννης Χριστοδούλου, και η υπουργός Παιδείας Αθηνά Μιχαηλίδου επισκέφθηκαν το πρωί το σχολείο και συνομίλησαν με μαθητές και εκπαιδευτικούς. Ο κ. Χριστοδούλου μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τις δασκάλες: «Μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στις δασκάλες και στους δασκάλους, είμαι περήφανος που βλέπω ότι βλέπω σήμερα, πάρα πολύ ωραίο έργο που προσφέρετε ώρες και αγάπη και τα μωρά μας να χαμογελούν», δήλωσε.

Η υπουργός Παιδείας Αθηνά Μιχαηλίδου ευχαρίστησε το ίδρυμα Yianis Christodoulou για την προσφορά του στο σχολείο, μια ειδική αίθουσα η οποία εξυπηρετεί τους στόχους του σχολείου, όπως είπε. 

Θερμές ευχαριστίες στο ίδρυμα Yianis Christodoulou για τη δωρεά εξέφρασε και η διευθύντρια του σχολείου Ζαχαρούλα Δημητρίου η οποία ανέφερε «Πραγματικά είναι στολίδι για το σχολείο μας και είναι πολύ ωφέλιμο για τα παιδιά μας».

Αυτές τις μέρες το ίδρυμα Yianis Christodoulou foundation εγκαινίασε συνολικά έξι έργα σε ειδικά σχολεία ανά την Κύπρο.