Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 20 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας από σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 32 ετών, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Στην επαρχία Αμμοχώστου συγκεκριμένα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου προχώρησαν λίγο μετά τις 7.30 χθες το βράδυ, στη σύλληψη 20χρονου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, που εξασφαλίστηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση υπόθεσης κλοπής περιουσίας από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η κλοπή, σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, διαπράχθηκε γύρω στη 1.00 χθες το μεσημέρι, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο, αλλά ξεκλείδωτο, σε περιοχή στο Παραλίμνι. Από το όχημα φέρεται να κλάπηκε η τσάντα της ιδιοκτήτριας του, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τσαντάκι με χρηματικό ποσό 65 ευρώ, μία άδεια οδήγησης, και άλλα αντικείμενα.

Αφού στην Αστυνομία δόθηκε η περιγραφή προσώπου που θεάθηκε να περιφέρεται ύποπτα στην περιοχή όπου διαπράχθηκε η κλοπή, τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου εντόπισαν τον ύποπτο, ο οποίος ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη της κλοπής. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, ο ύποπτος υπέδειξε στα μέλη της Αστυνομίας συγκεκριμένο σημείο, όπου ανευρέθηκε μέρος της περιουσίας που είχε κλαπεί.

Στην επαρχία Λεμεσού, μέλη του ΟΠΕ προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονης, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που είχε εκδοθεί για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης αποθήκης και κλοπής, που διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τον περασμένο Ιούλιο, άλλα δύο πρόσωπα, άντρες ηλικίας 43 και 38 ετών, εναντίον των οποίων καταχωρήθηκε η υπόθεση ενώπιον δικαστηρίου, για εκδίκαση.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελία που υπέβαλε τον Ιούλιο, στο ΤΑΕ Λεμεσού, ο ιδιοκτήτης εταιρείας που εμπορεύεται σώματα θέρμανσης, αφού διαρρήχθηκε αποθήκη της εταιρείας στη Λεμεσό, κλάπηκε αριθμός σωμάτων θέρμανσης, συνολικής αξίας περίπου 10 χιλιάδων ευρώ.