Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ργε

Oλονύχτιες εργασίες σε τμήματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, θα διεξάγονται απόψε Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης 27/09/2023, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, Πέμπτης, 28/09/2023. Θα διεξάγονται για σκοπούς συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Πέρα Χωριού Νήσου μέχρι την αερογέφυρα της Αγίας Βαρβάρας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200 μέτρων περίπου, η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι, ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας διεξάγονται και από τις 18 Σεπτεμβρίου, 2023, από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, για αντικατάσταση αντανακλαστικών καρφιών και στηθαίων ασφαλείας του δρόμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 1000 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα διεξάγονται μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.