Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μόλις μια ημέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση βιώσε μια τεράστια απώλεια, καθώς η μητέρα του έφυγε από τη ζωή.

Ο νικητής του «Survivor 2017» και η σύζυγός του, μια ημέρα μετά την ένωση τους με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπεσαν σε μεγάλο πένθος.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, η Δήμητρα Βαμβακούση κατέφυγε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έκανε μια ανάρτηση αποχαιρετώντας τη μητέρα του νέου συζύγου της.

«Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει. Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» έγραψε στην ανάρτηση και μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί της και με τον Γιώργο Αγγελόπουλου.

[ο