Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Iκανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 31χρονου που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από 34χρονο τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από την οικία του, λίγο μετά από νυχτερινή διασκέδαση στο Ψάθι της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο 31χρονος αποδιασωληνώθηκε και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, με θύμα άντρα ηλικίας 31 ετών. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 5.30 το πρωί της Κυριακής, ο 31χρονος ο οποίος επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο, είχε σταθμεύσει το όχημά του έξω από την οικία του, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Κατά τον ίδιο χρόνο, έξω από την οικία του 31χρονου, σταμάτησε αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 34 ετών, ο οποίος με τη χρήση κυνηγετικού όπλου φέρεται να πυροβόλησε τον 31χρονο δύο φορές.

Οικείοι του θύματος, μετά τους πυροβολισμούς, κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη αργότερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τελεί υπό προσωποκράτηση.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εισήχθη στο χειρουργείο και κρατείται για περαιτέρω νοσηλεία.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.