Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υγ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε χθες, Δευτέρα 57χρονος που φέρεται να τραυματίστηκε σε εργοτάξιο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 25.9.23 και ώρα 17:15 δόθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας, ότι την ίδια μέρα και περί ώρα 15:30 ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου κατόπιν ατυχήματος.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε πως πρόκειται για 57χρονο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ο οποίος τραυματίστηκε και παραλήφθηκε από εργοτάξιο εταιρείας στην περιοχή Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 57χρονος παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εισήχθη για χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση του είναι κρίσιμη και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία και σε καταστολή στο ΓΝ Λευκωσίας, είπε ο κ. Νικολάου.

Λόγω του σκότους χτες δεν κατέστη δυνατόν να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, συνέχισε. Η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση, ώστε σήμερα να διενεργηθούν οι ανάλογες εξετάσεις της Αστυνομίας σε συνεργασία με λειτουργούς του  Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας, κατέληξε.