Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αρχηγείο αστυνομιας

Ένα ένα φαίνεται πως θέλει να κλείνει τα ανοικτά  κεφάλαια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την άφιξη του από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Νωρίτερα, παραιτήθηκε η κυρία Κωμοδρόμου και ένα άλλο μεγάλο θέμα που βρίσκεται  ενώπιον του Προέδρου είναι το θέμα των πρόσφατων επεισοδίων σε Χλώρακα και Λεμεσό και τις όποιες ευθύνες ίσως ζητηθούν.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες το θέμα αυτό να μην συζητήθηκε λόγο της απουσίας του στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά φαίνεται να μην έκλεισε ποτέ όπως νόμιζαν κάποιοι σύμφωνα με αρμόδια πηγή. Μάλιστα δεν αποκλείεται νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη και Στέλιου Παπαθεοδώρου.

Πληροφορίες, θέλουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα να διάβασε την νέα έκθεση που απέστειλε ο Αρχηγός Αστυνομίας την περασμένη Παρασκευή και αφορούσαν διευκρινήσεις που όπως είχε μεταδώσει ο ΑΝΤ1 από τις 11 Σεπτεμβρίου, ζήτησε ο Νίκος Χριστοδουλίδης πάνω στην πρώτη έκθεση που του στάλθηκε για τα όσα έγιναν σε Χλώρακα και Λεμεσό.

Η ανάγνωση αυτής της έκθεσης θα κρίνει πολλά τις επόμενες ώρες αφού σύμφωνα με αρμόδια πηγή, το θέμα επίρριψης ευθυνών δεν έκλεισε ακόμα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μάλιστα πληροφορίες του ΑΝΤ1 θέλουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να θέλει να έχει μια πλήρη εικόνα και για την επόμενη μέρα για αυτό και φαίνεται να είχε και επικοινωνία με γνωστό νομικό για να βολιδοσκοπήσει πιθανόν ενδιαφέρον για την ηγεσία της δύναμης χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Πρόεδρος έχει λάβει τις όποιες τελικές αποφάσεις. Πληροφορίες θέλουν το συγκεκριμένο νομικό να μην ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη θέση.

Πάντως τις τελευταίες ώρες είναι έντονη η φημολογία για την επόμενη μέρα στην Αστυνομία, φημολογία την οποία δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν αρμόδιες πήγες με δύο ονόματα να φιγουράρουν πρώτα στην λίστα και να προέρχονται και τα δυο από τις τάξεις των διωκτικών αρχών.

Και αυτό καθώς ενώπιον του Προέδρου τις τελευταίες ώρες φτάνουν πληροφορίες για πιθανές αντιδράσεις στην δύναμη σε περίπτωση που προτιμηθεί άτομο εκτός της δύναμης.

Τονίζεται ότι όλα αυτά, θα γίνουν σε περίπτωση αλλαγών, και αν κριθεί από τον Πρόεδρο πως αυτές πρέπει να γίνουν.