Τηλεόραση Ραδιόφωνο
οι

Το ύστατο χαίρε στον Αστυφύλακα Πέτρο Ελευθερίου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Ριζοελιάς, είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι του και σύσσωμη η κοινότητα Ορόκλινης.

Ο άτυχος Ελευθερίου έχασε τη ζωή του όταν προσπάθησε να  απομακρύνει από τον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς 48χρονο Πολωνό. Οι δυο έπεσαν όμως στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 45χρονος.

Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Άμυνας, Μιχάλης Γιωργάλλας, η πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου, πρόεδροι και βουλευτές κομμάτων.

Στέλιος Παπαθεοδώρου – Αρχηγός Αστυνομίας

Από προχθές οι συνάδελφοί σου μιλούν για έναν έμπειρο ανακριτή που χάθηκε, έναν γνώστη του αστυνομικού επαγγέλματος, έναν αφοσιωμένο και ακούραστο επαγγελματία. Προπαντός όμως όλοι εκθειάζουν την καλοσύνη, την ευγένεια, την ηρεμία, την πραότητα, την ανθρωπιά που σε διέκρινε. Άνθρωπος με αρχές και αξίες. Άνθρωπος με ήθος. Άνθρωπος σωστός, οικογενειάρχης. Γι΄ αυτό και όλοι αναγνωρίζουμε ότι το πλήγμα θα είναι βαρύ και δυσβάστακτο ιδιαιτέρως για την ίδια την οικογένεια σου

Ο άτυχος Ελευθερίου που σήμερα προήχθη επ΄ ανδραγαθία στο βαθμό του Λοχία καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 15 και 13 ετών.

΄κξλ
οι
ιθ
ξλκ,