Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γεγερ

Για την υποψηφιότητα Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, το My Style Rocks και τη Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε, μεταξύ άλλων,ο Λάκης Γαβαλάς. στην εκπομπή «I Love Σου Κου».

«Εγώ δεν είμαι κομματικοποιημένος. Αγαπώ τους ανθρώπους που έχουν ωραίο λόγο, ωραία παρουσία και δεν κρύβονται. Εγώ δεν κρύβω τη σεξουαλικότητά μου. Αισθάνομαι πολύ πιο άντρας από πολλούς άντρες πολιτικούς, οι οποίοι σφυροκοπούν τα έδρανα. Εγώ χτυπάω το τακούνι μου κι είμαι περήφανος για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το «My Style Rocks», δήλωσε: «Δεν θα ήθελα να είμαι μέλος του. Έχω εξηγήσει ότι αυτό το πράγμα δεν είναι του δικού μου στυλ. Καθένας έχει το δικό του στυλ. Κανένας όμως, από αυτούς που βλέπω δεν θα μπορούσαν να πουν "κάνε αυτό το στυλ", γιατί δεν το κατέχουν. Εκεί, αν δεν κάνεις τα δακρυγόνα των ανθρώπων να λειτουργήσουν, δεν κάνεις θέμα».

Αναφορικά με τη Σοφία Χατζηπαντελή, είπε: «Δεν εκπροσωπεί η Σοφία Χατζηπαντελή τη μόδα. Το ότι κάναμε styling σε ένα βίντεο κλιπ δεν μας κάνει αυτόματα ειδικούς στη μόδα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO