Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια γαλλια

Ένας άντρας κατηγορείται για φόνο, μετά την εύρεση της σορού του 6χρονου γιου του στο μπάνιο του διαμερίσματός τους, την Πέμπτη (14/9), στην πόλη Περπινιάν της Γαλλίας. Σημειώνεται πως το πτώμα του παιδιού βρέθηκε μερικώς παγωμένο και επιπλέον έφερε μώλωπες. Τα άλλα δύο παιδιά φέρουν ουλές και έχουν σπασμένα δόντια.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν, σύμφωνα με το άρθρο της Le Parisien, ο πατέρας του αγοριού επικοινώνησε με υπάλληλο γραφείου τελετών της πόλης για να μάθει εάν γίνεται να επαναπατριστεί σορός από τη Γαλλία στην Αλγερία, παρόλο που δεν υπήρχε πιστοποιητικό θανάτου.

Έτσι, αφού του κινήθηκαν υποψίες, ο υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο πατέρας έχει κατηγορηθεί και για την απόπειρα δολοφονίας των δύο κορών του, τριών και τεσσάρων ετών. Εν τω μεταξύ, ο θείος και η γιαγιά του αγοριού, ηλικίας 33 και 61 ετών αντίστοιχα και οι δύο από την πλευρά του πατέρα, έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της συγκάλυψης εγκλήματος και απόκρυψης πτώματος.

Δεν έχουν προφυλακιστεί αλλά τέθηκαν υπό δικαστικό έλεγχο.

Ψυχολογική υποστήριξη για τη μητέρα

Όσον αφορά την υγεία των δύο κοριτσιών, που νοσηλεύονται, οι ιατρικές εξετάσεις «αποκάλυψαν πολλαπλές ουλές στο σώμα και το πρόσωπο και σπασμένα δόντια», είπε ο εισαγγελέας.

Η νεκροψία – νεκροτομή του αγοριού έγινε τη Δευτέρα. Η μητέρα και η δεύτερη γιαγιά του λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη, ανέφερε ο εισαγγελέας.

Την Παρασκευή, η Εισαγγελία του Περπινιάν ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για τη δολοφονία ενός παιδιού, απόπειρα δολοφονίας, βία κατά παιδιών από ενήλικα, απαγωγή, απόκρυψη πτώματος και πλαστογραφία και χρήση πλαστογραφίας.

Η έρευνα ανατέθηκε στη δικαστική αστυνομία της πόλης.

Πηγή: in.gr