Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ργ

Με αξιώματα στην Τουρκία οι εγγονοί του Ραούφ Ντενκτάς.

Συγκεκριμένα, ο Ραούφ Ντενκτάς, εγγονός του ηγέτη των Τ/κ και γιος του Σερντάρ Ντενκτάς, εξελέγη εκπρόσωπος του ψευδοκράτους στον Παγκόσμιο Συμβούλιο Τούρκων Επιχειρηματιών (DTİK) στις εκλογές που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη, στις 15-16 Σεπτεμβρίου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το Συμβούλιο αυτό θεωρείται σημαντικός μη κυβερνητικός οργανισμός στον τουρκικό κόσμο, με σκοπό την πραγματοποίηση δραστηριοτήτων οικονομικού λόμπι και συνεργασίας μεταξύ Τούρκων επιχειρηματιών από διάφορα μέρη του κόσμου, και έχει εκπροσώπους από έξι ηπείρους.

Στο μεταξύ, προ ημερών ανακοινώθηκε ότι ο έτερος εγγονός του Ραούφ Ντενκτάς, Ραούφ Αλπ Ντενκτάς, γιος του Ραϊφ Ντενκτάς, που σκοτώθηκε το 1985 σε τροχαίο δυστύχημα στα κατεχόμενα, που είναι διπλωμάτης στο τουρκικό ΥΠΕΞ, διορίστηκε Πρέσβης της Τουρκίας στη Βαρσοβία. Η ανακοίνωση έγινε στην επίσημη εφημερίδα της Τουρκίας. Ο διορισμός έγινε από τον νέο Τούρκο ΥΠΕΞ, Χακάν Φιντάν. Άλλαξαν επίσης οι πρέσβεις της Τουρκίας στη Ρωσία, την Ουκρανία, το Μαρόκο και το Μπουρούντι.

Πηγή: ΚΥΠΕ