Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ες

Χαλάει ο καιρός από αύριο Τρίτη, αφού σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναμένονται ασταθείς καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες τόσο στα ορεινά όσο και στο εσωτερικό.  

Πιο αναλυτικά, απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι αρχικά θα είναι μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος μετά το μεσημέρι όμως αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Πέμπτη και την Παρασκευή νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα που είναι κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή ενώ από την Πέμπτη θα σημειώσει σταδιακά άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.