Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θι

«Σέρρες». Η σειρά που συζητήθηκε και αγαπήθηκε, έρχεται απόψε στον ΑΝΤ1.

Η σειρά – ύμνος του Γιώργου Καπουτζίδη απέσπασε δεκάδες διθυραμβικές κριτικές από ανθρώπους της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. 

Οι «Σέρρες», σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη, αποτελούν μια βαθιά επιδραστική σειρά που υμνεί την αποδοχή και τη διαφορετικότητα και αγαπήθηκε από το κοινό.

ιξκ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας ταξιδεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, μέσω του πρωταγωνιστή του Οδυσσέα ο οποίος ζει στην Αθήνα και έχει μια περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη που τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση.

Ένα δυσάρεστο γεγονός όμως αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες όπου όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Και έτσι, ο Οδυσσέας και ο πατέρας του ζουν σαν δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη και ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο.

κλιξ

Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια.

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς, πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, αναδεικνύοντας διαφορετικές γωνιές της πόλης των Σερρών.

Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 το βράδυ μετά τα Νέα του ΑΝΤ1.

 

ΣΕΡΡΕΣ POSTER