Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γε

Συναγερμός σήμανε περίπου δύο ώρες πριν ξεκινήσει, η επετειακή συναυλία της Άννας Βίσση, στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη καθώς στις 18:15, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε τηλεφώνημα για βόμβα.

Στο σημείο έχουν έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να ελέγξουν το χώρο.

Μάλιστα η απειλή έλεγε ότι η βόμβα θα σκάσει στις 20:30. Ωστόσο ευτυχώς μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αρχές αποδείχθηκε, πως πρόκειται για φάρσα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στον χώρο ο της συναυλίας δεν είχε συγκεντρωθεί κόσμος ωστόσο σε λίγη ώρα αναμένεται να γεμίσει από θαυμαστές της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μία τέτοια φάρσα λαμβάνει χώρα πριν τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης, καθώς ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και πριν από περίπου έναν χρόνο.

Δεύτερη φάρσα σε διάστημα δύο μηνών

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αναστάτωση στο Θέατρο Γης καθώς ανάλογο περιστατικό με τηλεφώνημα φάρσα για βόμβα είχε συμβεί και στις 17 Ιουλίου πριν την προγραμματισμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Συγκεκριμένα  περίπου στις 19:00 και δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη συναυλία άγνωστος κάλεσε στην Άμεση Δράση και ανέφερε ότι βόμβα θα εκραγεί στις 19:15 στο Θέατρο Γης, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έλεγξαν τον χώρο και δεν εντόπισαν ύποπτο αντικείμενο.

Έτσι τελικά αποδείχθηκε περίτρανα πως το τηλεφώνημα που έκανε άγνωστος ήταν μία κακόγουστη φάρσα.

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου τελικά ξεκίνησε κανονικά στις 21:30.

Πηγή: in.gr