Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ο 61χρονος Παρασκευάς Προδρόμου από τη Λάρνακα, έχασε τα ξημερώματα τη ζωή του σε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα της Δευτέρας, αναφέρει ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας. «Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος κάτοικος Κύπρου στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 61χρονος» προστίθεται.

Αναφέρεται ακόμη ότι «ο 61χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του».

Ο 42χρονος οδηγός, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 17μg, η οποία είναι χαμηλότερη από τα 22μg που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Σε έλεγχο ναρκοτέστ η ένδειξη ήταν αρνητική.

«Εναντίον του 42χρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης βάσει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων» συμπληρώνεται. Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις για εξακρίβωση των αιτιών πρόκλησης της οδικής σύγκρουσης.

1
1
1
1
1
1
1