Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βροχές καταιγίδες

Με θερμοκρασίες καλοκαιριού αποχαιρετά η εβδομάδα, με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει ωστόσο μείωση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες. Νεφώσεις θα παρατηρούνται από αύριο, ενώ στο «μενού» της ερχόμενης εβδομάδας προστίθενται βροχές και καταιγίδες

Αναφορικά με την σημερινή ημέρα, η Μετεωρολογική κάνει λόγο για θερμοκρασίες μέχρι και 38 βαθμούς στο εσωτερικό, και 27 στα ορεινά. Ενώ απόψε θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά μετά το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατά το τριήμερο σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.