Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γρε

Η Μιμή Ντενίση αναφέρεται συχνά στην κόρη της, Μαριτίνα, με την οποία το τελευταίο διάστημα έχει κάνει και μερικές δημόσιες εμφανίσεις.

Η ηθοποιός εθεάθη σε βραδινή έξοδο και τα τηλεοπτικά συνεργεία απέσπασαν μερικές δηλώσεις της, στις οποίες μίλησε για το παιδί της, αλλά και τα κιλά που έχει χάσει.

«Η αλήθεια είναι ότι η κόρη μου προσπάθησε πάρα πολύ να χάσει κιλά. Όπως ξέρετε, στην εποχή μας, υπάρχει πάρα πολύ bullying. Αν είσαι πιο λεπτός, πιο παχουλός, πιο κοντός, πιο ψηλός, παντού ένα bullying. Είχε βιώσει bullying κυρίως λόγω της δικής μου διασημότητας. Είναι όμως πολύ δυνατή» είπε η Μιμή Ντενίση για την κόρη της.

Η Μαριτίνα Ντενίση παραχώρησε τον Αύγουστο μια συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε για τη σημαντική απώλεια βάρους που είχε και τον τρόπο που το κατάφερε.

«Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή» είπε αρχικά.

«Είπα "δεν πάει άλλο". Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας» πρόσθεσε τέλος, η Μαριτίνα Ντενίση.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ