Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γρε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον γιο της, καθώς και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» κι ανέφερε αρχικά για τον γιο της: «Ο μικρός Βλάσσης είναι καλά. Έκλαψε στη βάφτιση, ακούει πλέον στο όνομά του».

Όσο για την τηλεόραση και τα πλάνα της, είπε: «Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε, δεν ήταν στα πλάνα μου να επιστρέψω φέτος, γιατί είναι 8 μηνών το παιδί. Δεν είχα σκοπό να κάνω τηλεόραση φέτος, από τη νέα σεζόν θέλω να κάνω».

Αναφορικά με τα κιλά της, μετά την εγκυμοσύνη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Θέλοντας και μη, επανήλθα στα κιλά μου. Δεν ήταν κι αυτοσκοπός μου. Νομίζω όλες οι γυναίκες με καταλαβαίνουν και οι μαμάδες κυρίως, θέλουμε να είμαστε αρεστές στον εαυτό μας και τον σύζυγό μας. Δεν ήθελα να αγοράσω και καινούρια ρούχα. Δεν έχασα ποτέ την όρεξη να ασχοληθώ με εμένα, μου αρέσει η ομορφιά. Δεν σημαίνει ότι επειδή γινόμαστε μαμάδες, πρέπει να ξεχνάμε τον εαυτό μας. Πήρα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, δήλωσε: «Θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Μπορεί να γίνει και τον χειμώνα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO