Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θκυ

Στο πλευρό των Ελλήνων που δοκιμάζονται από τις φονικές πλημμύρες στέκονται έμπρακτα οργανωμένα σύνολα και φορείς της Κύπρου.

Αυτή τη φορά, σε συλλογή λευκών ειδών (πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες) προβαίνει ο Δήμος Λάρνακας από σήμερα μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2023 προκειμένου να σταλούν σε κατοίκους των πληγέντων περιοχών της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα τη προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, σε συνεργασία με το Δήμο Λιβαδιών, θα συλλέγει από σήμερα έως τις 21 Σεπτεμβρίου, από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τις 4:00 το απόγευμα (Δευτέρα με Παρασκευή), στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας τα πιο κάτω είδη: σεντόνια χειμερινά (καινούργια), κουβέρτες (καινούργιες), παιδικά σεντόνια και κουβέρτες (καινούργια), πετσέτες προσώπου και μπάνιου (καινούργιες), πετσέτες κουζίνας (καινούργιες).

Προστίθεται ότι παράλληλη συλλογή των πιο πάνω ειδών διεξάγεται και στο Δημαρχείο των Λιβαδιών τις ώρες λειτουργίας των Γραφείων του Δήμου.

Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Δήμο Λιβαδιών τα λευκά είδη που συλλέγονται θα σταλούν στα Φάρσαλα, Δήμος αδελφοποιημένος με τον Δήμο Λιβαδιών και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή προκύψει ανάγκη.