Τηλεόραση Ραδιόφωνο
έλεγχος τροχαίας

Στην σύλληψη 42χρονου οδηγού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, μέλη της ΑΔΕ Πάφου και της ΜΜΑΔ ανέκοψαν το όχημα που οδηγούσε ο 42χρονος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, στην Λεωφόρο Έμπας.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης. Ο 42χρονος συνελήφθη, μεταφέρθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα. Επίσης αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο νάρκοτεστ.

Επιπρόσθετα ο κ. Νικολάου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις ελέγχων και περιπολιών συνεχίζονται από την Αστυνομία επί 24ωρου βάσεως, με στόχο την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την εμπέδωση της ασφάλειας στην Χλώρακα και την ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα είπε από χθες στις 19:00 το απόγευμα μέχρι σήμερα στις 07:00 το πρωί η Αστυνομία προχώρησε σε 28 τροχαίες καταγγελίες, εκ των οποίων μια αφορούσε οδηγό που εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλης.