Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ργε

H Μπιγιόνσε γιόρτασε ένα σημαντικό γεγονός τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, καθώς έκλεισε τα 42α γενέθλιά της και η μητέρα της Τίνα Νόουλς κατέφυγε στο Instagram για να ευχηθεί στη σούπερ σταρ κόρη της.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα συγκινητικό στιγμιότυπο απαθανατίζοντας μια τρυφερή στιγμή της τραγουδίστριας να σβήνει τα κεριά στην τούρτα της, περιτριγυρισμένη από τα τρία παιδιά της, την 11χρονη Blue Ivy και τα εξάχρονα δίδυμα Rumi και Sir.

Στη λεζάντα της ανάρτησης η 69χρονη επιχειρηματίας έγραψε: «Φωνάζοντας Χρόνια Πολλά στην κόρη μου, την καλύτερη φίλη μου, την έμπιστή μου, ευχαριστώ τον Θεό, που με επέλεξε να είμαι το σκάφος με το οποίο ταξίδεψες για να φτάσεις σε αυτόν τον κόσμο. Είσαι ένα τόσο σπάνιο και πολύτιμο δώρο για τον κόσμο όχι μόνο ως ιδιοφυής ψυχαγωγός. Είσαι ένα δώρο λόγω της όμορφης γενναιόδωρης καρδιάς σου, της αγάπης που δίνεις. Η χάρη που δίνεις, η σοφία που δείχνεις. Θα μπορούσα να συνεχίσω για πάντα, αλλά κάθε λέξη είναι αληθινή. Σου αξίζει να έχεις την πιο ευτυχισμένη μέρα όλων των εποχών γιατί δίνεις την καρδιά και την ψυχή σου στον κόσμο χρόνια πολλά».

Δείτε την ανάρτηση