Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θάλασσα κόσμος

Δεν αναμένεται να χτυπήσει την πόρτα της Κύπρου η κακοκαιρία «Daniel» που σαρώνει την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας, Μιχάλης Μούσκος, «δεν πρόκειται να μας επηρεάσουν οι βροχές, καταιγίδες και όλα αυτά που παρατηρούνται στην Ελλάδα. Είναι μπλοκαρισμένο αυτό το σύστημα εκεί στην περιοχή, δεν μπορεί να κινηθεί και θα διαλυθεί επί τόπου, περίπου στην ίδια περιοχή που έχει δημιουργηθεί και εμείς ακριβώς τον αντίθετο καιρό».

Οι προβλέψεις του Τμήματος Μετεωρολογίας καθησυχαστικές, καθώς το καλοκαιράκι στην Κύπρο θα έχει κατά πως φαίνεται και συνέχεια τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τον κ. Μούσκο, «δεν πρόκειται να μας επηρεάσει, ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα, εμείς περιμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας».

Τις επόμενες μέρες αναμένεται και πάλι άνοδος της θερμοκρασίας, με τα 40αρια να επιστρέφουν και πάλι, προς ικανοποίηση ντόπιων και ξένων που συνεχίζουν τις διακοπές τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Μούσκος, «περιμένουμε να έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες.  Υπάρχει μια πιθανότητα για κάποια μεμονωμένη βροχή χωρίς ιδιαίτερη σημασία στα ορεινά ή και στα βόρεια του νησιού, από αύριο εκλείπει και αυτή η μικρή πιθανότητα».

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογία το τριήμερο Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα υπάρξει σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας, με την υψηλότερη να καταγράφεται την Παρασκευή, όπου ο υδράργυρος θα φτάσει τους 40 βαθμούς.