Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αρχηγείο αστυνομιας

Τα όσα καταγράφονται εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα στην χώρα μας  φέρνει στην επιφάνεια για ακόμη μια φορά τον τρόπο δράσης των διωκτικών αρχών στην νέα τάξη πραγμάτων η οποία είχε δώσει τα πρώτα της σημάδια εδώ και κάποια χρόνια.

Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να ετοιμάζουν σχέδια δράσης για αστυνόμευση εκδηλώσεων έχοντας στο μυαλό τους άλλες εποχές…. Που οι κουκούλες σε πορείες δεν υπήρχαν ούτε σαν ιδέα.

Μέσα σε μία εβδομάδα ακούσαμε να γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων δηλώσεις για δρακόντεια μέτρα…. Και τελικά τί … Σε μία πορεία που οι αρχές γνώριζαν τρείς μέρες πριν έγινε ο κακός χαμός. Κτυπημένοι πολίτες, συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών, καμένα οχήματα κλοπές από επιχειρήσεις. Και η απορία είναι μία. Δηλαδή αν αυτοί που τα έκαναν όλα αυτά δεν διαφήμιζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πορεία τους  και αποφάσιζαν να κατέβουν στα κρυφά στην Λεμεσό τι θα γινόταν κύριοι….

Βρείτε τα κενά πριν θρηνήσουμε ζωές. Και σταματήστε την καραμέλα της υποστελέχωσης….Ο πρόεδρος σας στο είπε ξεκάθαρα:

«δεν είναι το Μεταναστευτικό το πρόβλημα και ξέρουμε πολύ καλά ποιοι εμπλέκονται σε αυτά τα πράγματα».

«δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τους πολίτες μας, δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τους τουρίστες που έρχονται σε αυτή τη χώρα».