Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρ

Συνεχίζεται ο σάλος αναφορικά με την σύσκεψη στην οποία παρακάθισε ο 47χρονος Σύρος ο οποίος συστήθηκε ως εκπρόσωπος των αλλοδαπών στη Χλώρακα, με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και την Υπουργό Δικαιοσύνης.  Ποικίλα ερωτηματικά όσον αφορά των χειρισμό των αρχών στην Πάφο, προκαλεί το γεγονός ότι παρά το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του Σύρου αυτός παρακάθισε στη σύσκεψη ενώπιον των εκπροσώπων ουσιαστικά της Κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύρος είχε απειλήσει πως θα γυρίσει την Πάφο ανάποδα εάν η Κυβέρνηση δεν πληρώσει για την αποκατάσταση των ζημιών και δεν παύσει τον κοινοτάρχη.

Το ένταλμα σύλληψης όπως αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1 εκδόθηκε 28/8/23 στις 16:05 το απόγευμα, και τρεις ώρες αργότερα ο Σύρος παρακάθισε στην εν λόγω σύσκεψη, μάλιστα μεταφέρθηκε στο χώρο της συνάντησης με περιπολικό.

Όπως πληροφορούμαστε, ο 47χρονος ενημερώθηκε την ώρα της συνάντησης διακριτικά ότι εναντίον του διερευνάται υπόθεση για δηλώσεις στις οποίες προέβη το πρωί της ίδιας ημέρας όπου απειλούσε ότι θα φέρει την Πάφο ανάποδα. Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε ο ίδιος έκλεισε ραντεβού για την επόμενη μέρα σε αστυνομικό σταθμό για να δώσει κατάθεση. Μετά το πέρας της συνάντησης και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 47χρονου Σύρου και εκεί διαπιστώθηκε ότι αυτός αναζητείτο αφού νωρίτερα είχε εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Δείτε όσα αποκαλύπτει στο Μέρα Μεσημέρι ο Αστυνομικός μας συντάκτης Θησέας Ιωάννου: