Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρητ

Δίχως τέλος η ταλαιπωρία πολιτών στα Βρετανικά και σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια. Το χάος παραμένει καθώς ακυρώνονται και σήμερα πτήσεις μετά τη βλάβη στον εθνικό πάροχο υπηρεσιών εναέριας κυκλοφορίας. 

Καθώς οι αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν να ανακάμψουν από το χάος που προκάλεσε η τετράωρη βλάβη του κύριου συστήματος ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας τη Δευτέρα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, συνεχίζουν να προβαίνουν σε δεκάδες νέες ακυρώσεις πτήσεων.

Αεροσκάφη και πληρώματα πτήσεων βρίσκονται καθηλωμένα στο έδαφος μετά τη σοβαρή αναστάτωση που προκλήθηκε όταν περίπου 1.200 πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο ακυρώθηκαν λόγω της βλάβης.

Με τον Βρετανό Υπουργό Μεταφορών να δηλώνει ότι θα χρειαστούν ημέρες για να επιλυθεί το πρόβλημα. Οι επιβάτες που κόλλησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, καθώς ορισμένοι δεν είχαν ιδέα πότε ή πώς θα έφταναν στον προορισμό τους, με κάποιους να τους ενημερώνουν μάλιστα πως ίσως χρειαστεί και έξι ημέρες για να καταφέρουν να φύγουν από τη Βρετανία.