Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Όσο και αν οι νύφες τα θέλουν όλα στην εντέλεια για την ημέρα του γάμου τους και προετοιμάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, πάντα υπάρχει κάτι που στο τέλος δεν θα πάει βάσει σχεδίου.

Περίεργα πράγματα, αστεία ατυχήματα, γκάφες ή ακόμη και φάρσες συμβαίνουν και μένουν αξέχαστα τόσο στο ζευγάρι όσο και στους καλεσμένους.

Μάλιστα, πολλές φορές τα ευτράπελα συλλαμβάνονται και στο γαμήλιο βίντεο. Όπως το παρακάτω που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο σύντομο κλιπ, που έχει αναρτηθεί στο TikTok και μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές και χιλιάδες προβολές, ένα νήπιο πλησιάζει τη νύφη και χρησιμοποιεί αδιάφορα το λευκό νυφικό της ως πετσέτα για να σκουπίσει το πρόσωπό της.

Αμέσως, μία ενήλικας την απομακρύνει με γρήγορες κινήσεις ενώ η νύφη έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια.

«Όταν δεν έχεις χαρτοπετσέτα και χρησιμοποιείς το φόρεμα της νύφης», γράφει η χρήστης που έχει ανεβάσει στο βίντεο και στη λεζάντα συμβουλεύει τα ζευγάρια, που σχεδιάζουν να παντρευτούν: «Μην σερβίρετε κοτομπουκιές και πατάτες τηγανιτές με κέτσαπ στα παιδιά ή απλά μην τα καλέσετε».

Δείτε το viral βίντεο

@thefoxsaystwins Do not recommend serving ketchup with the chicken nuggets and fries for the kiddie meal…or just don’t invite kids #bridefail #imsoembarrassed #weddingwhoops #rehersaldinner #kidfreewedding #kidsaremessy ♬ dumb dumb - sped up - mazie

Το περιστατικό έχει γίνει καταλύτης για να συζητηθεί αν οι γάμοι πρέπει να παραμείνουν υποθέσεις επικεντρωμένες στους ενήλικες ή αν υπάρχει περιθώριο να βρίσκονται και παιδιά.

Πολλοί από τους χρήστες έσπευσαν να γράψουν την άποψή τους, με τους περισσότερους να τονίζουν ότι δεν πρέπει να συμμετέχουν παιδιά.

«Παλιά δεν καταλάβαινα όταν έλεγαν όχι παιδιά στον γάμο τους, αλλά νομίζω ότι τώρα καταλαβαίνω», «Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να κάνετε γάμο χωρίς παιδιά»,«Γι’ αυτό δεν πρέπει να καλείς παιδιά στον γάμο σου», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια.

Βέβαια, υπήρξαν και αυτοί που στάθηκαν στην αντίδραση της νύφης, η οποία το πήρε πολύ χαλαρά.

«Η νύφη είναι τόσο ήρεμη και δεν κοιτάζει καν να δει αν υπάρχει κάποιο σημάδι», «Παιδιά η νύφη είναι χαλαρή. Δεν χρειάζεται να τρελάνεστε στα σχόλια», σημείωσαν.