Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τροχαιο λαμια

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (20/08) στις 15:30, ύστερα από  μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧΕ στη 52,9 χ/θ της εθνικής οδού Λιβαδειάς - Άμφισσας στο ύψος του Χρισσού.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα με οδηγό μια 67χρονη Ελληνίδα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς.

τροχαιο λαμια 2

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το αυτοκίνητο να ανατραπεί και να τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτό και βρήκε τραγικό θάνατο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, μπροστά από το μοιραίο αυτοκίνητο κινείτο ένα άλλο ΙΧ, στο οποίο επέβαινε η κόρη της γυναίκας που χάθηκε στην άσφαλτο.

Επίσης, από το λεωφορείο που -όπως φαίνεται και στη φωτογραφία- βγήκε δεξιά στο δρόμο προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση, 5 από τους συνολικά 34 επιβαίνοντες  τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Άμφισσας για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις.

τροχαιο λαμια 3

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που, τελικά, δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, που έκλεισε την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία και διεξάγεται από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα