Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λκι

Η Άννα Βίσση αυτό το διάστημα κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και απολαμβάνει τον χρόνο μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε αυτή τη φορά την Κέρκυρα, μετά από μια σειρά νησιών στα οποία έχει βρεθεί φέτος, και μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από τις μέρες της στο νησί των Επτανήσων. Κατά την παραμονή της στην Κέρκυρα, η Άννα Βίσση έδειξε γι’ ακόμη μια φορά το χιούμορ της.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok, η γνωστή τραγουδίστρια μπήκε σε ένα παγωτατζίδικο αναλαμβάνοντας τον ρόλο του πωλητή και πούλησε παγωτό σε έναν Ιταλό τουρίστα.

«Θα κάνετε την παραγγελία σας μαζί μου, αλλά είμαι καινούργια εδώ, παρακαλώ περιμένετε», είπε αρχικά στον τουρίστα η Άννα Βίσση και πρόσθεσε: «Είμαι επίσης τραγουδίστρια, θα θέλατε να σας τραγουδήσω;».

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η Άννα Βίσση άλλαξε τους στίχους του γνωστού τραγουδιού της «Όσο έχω φωνή» σε «Όσο έχω… χωνί», προκαλώντας γέλιο στους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος, όταν ο τουρίστας ρώτησε για το κόστος, η Άννα Βίσση του είπε πως θα του κεράσει το παγωτό με την προϋπόθεση ότι θα της δώσει την άδεια να μοιραστεί το βίντεο στο TikTok.

Δείτε το βίντεο