Τηλεόραση Ραδιόφωνο
νυχτερινα κεντρα

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού Κώστα Κουμή, θα ζητήσει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου Άγγελος Ονησιφόρου για να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του αλλά και τη μειωμένη επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής που παρατηρήθηκε κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Σε ανακοίνωση του ΣΙΚΑΠ, ο κ. Ονησιφόρου αναφέρει πως μπορεί ο Υφυπουργός Τουρισμού να εκτιμά πως η τουριστική κίνηση στην Κύπρο φέτος είναι σε υψηλά επίπεδα σε σύγκριση με πέρυσι και γενικά κινείται σε ανοδική πορεία, εντούτοις, προσθέτει, σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνουν, η κίνηση στα κέντρα αναψυχής δεν είναι η αναμενόμενη.

Προσθέτει ότι κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο ο κύκλος εργασιών των κέντρων αναψυχής  της Πάφου παρουσίασε σοβαρά προβλήματα.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι τον Αύγουστο η κίνηση είναι καλή αλλά το πρόβλημα που δημιούργησαν οι προηγούμενοι μήνες, προβληματίζει έντονα τον κλάδο σε μεγάλο βαθμό.

Αναφέρει ακόμη πως για τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους ο ΣΙΚΑΠ έχει ενημερώσει το Υφυπουργείο Τουρισμού και αναμένεται να ζητήσουν συνάντηση για να εξετάσουν το ζήτημα με τον Υφυπουργό Τουρισμού.

Υποστηρίζει επίσης πως η ανοδική πορεία του τουρισμού στην Κύπρο φέρεται να αφορά μόνο τα ξενοδοχεία και όχι τα κέντρα αναψυχής, με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις για τον κλάδο του.