Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μισή ώρα μετά τις 8:00 το βράδυ και στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου σήμανε συναγερμός μετά την πληροφορία που έδωσαν αστυνομικοί μέσω ασυρμάτου για μεγάλο αριθμό προσώπων που κινείτο απειλητικά προς το μέρος τους.

Οι δύο αστυνομικοί βρίσκονταν στην περιοχή Χλώρακας στο πλαίσιο επιτήρησης της εφαρμογής υπουργικού διατάγματος  που αφορά στην διαμονή προσώπων στην συγκεκριμένη περιοχή αλλά και για την αποτροπή κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος από εγκαταστάσεις της ΑΗΚ.

Μαρίνα Χριστοδούλου – Λειτουργός Γραφείου Τύπου Αστυνομίας

«Περίπου στις 20:30 χθες το βράδυ τα μέλη της αστυνομίας αντιλήφθηκαν αριθμό ατόμων περίπου 50 σε αριθμό τα οποία διαμένουν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή να κινούνται απειλητικά προς το μέρος τους και κάλεσαν άμεσα ενισχύσεις . Με την άφιξη και άλλων μελών της αστυνομίας στην περιοχή  οι διαμαρτυρόμενοι τους επιτέθηκαν ρίχνοντας πέτρες».

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου την ώρα που στα χέρια τους έχουν και αρκετά τεκμήρια που ίσως οδηγήσουν σε κάποια από τα πρόσωπα που επιτέθηκαν εναντίων των μελών της αστυνομίας.

Μαρίνα Χριστοδούλου – Λειτουργός Γραφείου Τύπου Αστυνομίας

«Μόνο χθες  διαπιστώθηκαν πέντε περιπτώσεις  κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος για τις οποίες κατηγορήθηκαν έξι πρόσωπα.  Γίνονται εξετάσεις από την αστυνομία για εξακρίβωση των στοιχείων των δραστών».

Ήδη από το αρχηγείο της δύναμης δόθηκαν οδηγίες για αύξηση των μελών της αστυνομίας που επιτηρούν την συγκεκριμένη περιοχή.