Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Φιόνα

Σοκ και θλίψη ανά το παγκύπριο προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της 39χρονης Φιόνας Ματθαίου Βλαδιμήρου, από την Νατά, κατοίκου της Τάλας, στην Πάφο, μητέρας τριών παιδιών, η οποία έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, και ενώ κυοφορούσε το τέταρτο της παιδί στον τέταρτο μήνα.

Την 39χρονη εντόπισαν τα ίδια τα παιδιά της στο σπίτι της οικογένειας στην Τάλα.

Τα παιδιά τρομοκρατημένα καλούσαν για βοήθεια.

Τις κραυγές τους άκουσαν αστυνομικοί που περνούσαν τυχαία με περιπολικό όχημα από τον δρόμο, και έσπευσαν αμέσως στο σπίτι όπου και εντόπισαν την 39χρονη εγκυμονούσα αναίσθητη.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 39χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.  

Το απόγευμα διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης 39χρονης  η νενομισμένη νεκροτομή από τους Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέτα, Ορθόδοξο Ορθοδόξου και Αντρέα Μαρνερίδη  η οποία δεν κατέδειξε τα ακριβή  αίτια θανάτου.

Λήφθηκαν  δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

«Καλό ταξίδι στο φως»

Ο θάνατος της 39χρονης, έντυσε στα μαύρα ολόκληρη την Κύπρο, και συγκλόνισε τόσο τη γενέτειρά της, τη Νατά, όσο και το χωριό όπου κατοικούσε με την οικογένειά της.

Με σπαρακτικά λόγια και  με ένα αναπάντητο «γιατί» αποχαιρετούν την 39χρονη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι και συγγενείς. οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο στις 16:00 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό  Αγίου Νικολάου στην Νατά. Παράκληση της οικογένειας όπως γίνονται εισφορές για τα τρία ανήλικα κοριτσάκια της εκλιπούσας.