Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σύλληψη

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 49 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Ο 49χρονος, έγινε αντιληπτός από λουόμενο χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Πάφου, να κλέβει τα προσωπικά του αντικείμενα που βρίσκονταν στην παραλία. (Μία τσάντα, η οποία περιείχε μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και ένα πορτοφόλι αξίας 700 ευρώ).

Ο ύποπτος προσπάθησε να διαφύγει με όχημα, ενώ την ίδια ώρα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης, με τη βοήθεια του παραπονούμενου, κατάφεραν να τον ανακόψουν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα που επέβαινε ο 49χρονος, εντοπίστηκε η κλοπιμαία περιουσία, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Επίσης, στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 39 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξη κατοικίας και κλοπή.

Ο 39χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας που διαπράχθηκε στην Πάφο στις 05 Αυγούστου, 2023, όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 4600 ευρώ.