Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Μια συγκινητική και συνάμα δραματική φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Φιλελεύθερος, και αφορά μια τραγωδία που είχε ως αποτέλεσμα τον χαμό ενός 35χρονου πατέρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του την παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, όταν ενώ κινείτο στη λεωφόρο Μακαρίου στην Αραδίππου με την μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα του σημειώθηκε σύγκρουση με προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν η τότε 42χρονη, μάνα τριών παιδιών.

Η εν λόγω ιστορία έρχεται στην επιφάνεια με αφορμή το αίτημα της 44χρονης μάνας τριών παιδιών προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να της δώσει χάρη ούτως ώστε να αποφυλακιστεί και να επιστρέψει στους δικούς της.

Το εν λόγω αίτημα υποστηρίζεται από τους γονείς του αδικοχαμένου, όπως και τη σύζυγό του.

Η επιστολή προς το Προεδρικό συνοδεύεται από σημείωμα των οικείων του εκλιπόντος και σε αυτό αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι ανεξαρτήτως με τα νομικά μέτρα που έχουν και την κατάληξή τους, δεν φέρουν καμία ένσταση να χορηγηθεί χάρη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συμπληρώνουν, πως η έκτιση της εν λόγω ποινής από την 44χρονη δεν θα βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο τον αποβιώσαντα ή τους ίδιους, αλλά αντίθετα είναι εξοντωτική για την καταδικασθείσα και την οικογένειά της.