Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Να κατέλθει σε 24ώρη στάση εργασίας την επόμενη Δευτέρα αποφάσισε σε σημερινή Γενική Συνέλευση το προσωπικό του τμήματος περισυλλογής σκυβάλων του Δήμου Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση των συντεχνιών ΕΕΣΤΑ ΣΕΚ Πάφου, ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ Πάφου, ΔΕΟΚ Πάφου.  

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «παρά τις προειδοποιήσεις προς τον Δήμο Πάφου για την λήψη μέτρων, με την σταδιακή αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου οχημάτων, την σοβαρή υποστελέχωση της υπηρεσίας, την μη λήψη άδειας ανάπαυσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, δυστυχώς δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση».

Μετά λύπης μας, προστίθεται, «διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες μέρες συνεργεία στελεχώνονται μόνο με ένα εργάτη, κάτι το οποίο θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή τους, το προσωπικό δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει μέτρα για την προστασία του».

Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που τους εκπροσωπούν εκφράζουν την λύπη τους για τυχόν ταλαιπωρία που θα υποστεί το κοινό αλλά δεν είχαν άλλη επιλογή, καταλήγουν οι συντεχνίες ΕΕΣΤΑ ΣΕΚ Πάφου, ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ Πάφου, ΔΕΟΚ Πάφου.