Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ταξιτζήδες

Στην αντεπίθεση περνούν οι οδηγοί ταξί, μετά τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Παρά την παραδοχή ότι αυτές δεν τιμούν την Κύπρο, ρίχνουν τα βέλη τους προς τον υπουργό Μεταφορών.

Στο «Μέρα Μεσημέρι» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστικών Ταξί, λέγοντας πως οι οδηγοί φωνάζουν εδώ και καιρό ότι δεν έχουν ένα χώρο κατάλληλο για να περιμένουν το επόμενο δρομολόγιο τους. Ειδικά με τις υφιστάμενες καιρικές συνθήκες, αφέθηκαν να αναμένουν έξω από το αεροδρόμιο, και μακριά από την θύρα αφίξεων.

Ανέφερε μάλιστα πως οι οδηγοί, «καλά και αντέχουν που μένουν και κάνουν την δουλειά». 

Ο Χαράλαμπος Αυγούστου κάλεσε παράλληλα σε έντονο ύφος τον υπουργό Μεταφορών να ανταποκριθεί στις κατ’ επανάληψη εκκλήσεις του για συνάντηση, ώστε να ακουστούν οι προτάσεις τους και να δρομολογηθούν λύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (23/07) ο Υπουργός εξέφρασε προβληματισμό για τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, τονίζοντας ότι «αυτή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί».

«Δεν μπορεί να έχουμε καυγάδες και αιματοκυλίσματα στο αεροδρόμιο ή καταστάσεις όπως στο αεροδρόμιο Λάρνακας που είναι σαν το καφενείο έξω από το αεροδρόμιο, που είναι ουσιαστικά η πρώτη εμπειρία των επισκεπτών μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.