Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Έλον Μάσκ Twitter

Την απόφασή του να αλλάξει λογότυπο στο Twitter γνωστοποίησε ο Eλον Μασκ σε ανάρτησή του στην οποία έγραψε: «Και σύντομα θα αποχαιρετήσουμε τo λογότυπο του twitter και, σταδιακά, όλα τα πουλιά».

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης πρόσθεσε: «Αν αναρτηθεί ένα αρκετά καλό λογότυπο X απόψε, θα κυκλοφορήσουμε σε όλο τον κόσμο αύριο».

Ο Μασκ δημοσίευσε μια εικόνα ενός “Χ” που τρεμοπαίζει, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Η εταιρεία δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Κάτω από την ταραχώδη θητεία του Μασκ από τότε που αγόρασε το Twitter τον Οκτώβριο, η εταιρεία άλλαξε το επιχειρηματικό της όνομα σε X Corp, αντανακλώντας το όραμα του δισεκατομμυριούχου να δημιουργήσει μια «σούπερ εφαρμογή», όπως το WeChat.

Ο ιστότοπος του Twitter λέει ότι το λογότυπό του, που απεικονίζει ένα μπλε πουλί, είναι «το πιο αναγνωρίσιμο περιουσιακό μας στοιχείο», προσθέτοντας ότι «γι’ αυτό το προστατεύουμε τόσο πολύ».

Το πουλί αντικαταστάθηκε προσωρινά τον Απρίλιο από τον σκύλο Shiba Inu της Dogecoin.

Το πιο πρόσφατο πρόβλημα που αντιμετώπισε το Twitter ήταν μια μήνυση που κατατέθηκε την Τρίτη, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία οφείλει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια αποζημιώσεις για απολύσεις υπαλλήλων της.

Η εταιρεία του Μασκ έχει απολύσει περισσότερο από το μισό εργατικό δυναμικό της για να μειώσει το κόστος από τότε που αγόρασε την εταιρεία.

Τα νούμερα όπως φαίνεται διαψεύδουν τις προσδοκίες του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου, ο οποίος προέβλεπε τον Μάρτιο ότι το Twitter θα είχε γίνει και πάλι κερδοφόρο μέχρι τον Ιούνιο.

Πηγή: In.gr