Τηλεόραση Ραδιόφωνο
οκθη

Για τον σύντομο γάμο της και το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Τριβυζά μίλησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» ανέφερε στο περιοδικό «You» τους λόγους που οδήγησαν την ίδια και τον πρώην σύζυγό της στον χωρισμό, λέγοντας: «Κάποιες φορές η ζωή στα φέρνει με τρόπο που δεν το περιμένεις, σου παίζει περίεργα παιχνίδια. Εν τέλει καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα και δεν έχουμε τα ίδια «θέλω». Αυτός ήταν ο κύριος λόγος, και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε: «Αυτό δεν το περιμένατε πριν γίνει ο γάμος; Έπρεπε να περάσουν τρεις μήνες;».
Στο παραπάνω, η Σταυρούλα Χρυσαειδή απάντησε:

«Αυτή την ερώτηση μου την κάνουν πολύ συχνά. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, ίσως να μην το έκανα, επειδή ξέρω ότι κι εκείνος δεν ήθελε να παντρευτεί και μετά να χωρίσει. Αλλά βγαίνοντας από το Survivor ήμουν στα χαμένα -αυτό μπορούν να το καταλάβουν μόνο οι υπόλοιποι παίκτες, που το έχουν βιώσει. Από εκεί που ήμουν κλεισμένη σε ένα μέρος, και πήγα να πάρω μία ανάσα, αμέσως μετά έπεσα κατευθείαν σε προετοιμασίες και πιέστηκα ξανά με κάποια πράγματα. Δεν είχα το χρόνο ούτε να σκεφτώ τι θέλω, και αυτό φάνηκε μετά από λίγο διάστημα, όταν άρχισα να ηρεμώ και καθάρισε το μυαλό μου».

«Εννοείται ότι ήταν περίεργο και για μένα, προφανώς και σκεφτόμουν στο φετινό παιχνίδι ότι στενοχώρησα έναν άνθρωπο με τον οποίο ήμουν πεντέμισι χρόνια. Το γεγονός ότι παίρνεις μια απόφαση, δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολη» πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο μιας καινούριας σχέσης, η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω αν είμαι σε φάση αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά δεν τα προγραμματίζεις κιόλας».

«Τώρα θέλω να κοιτάξω περισσότερο την καριέρα μου, να φτιάξω τη ζωή μου γενικά, και εννοείται πως άμα έρθει κάτι καινούριο, είναι καλοδεχούμενο» είπε τέλος, η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Πηγή: protothema.gr