Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θανατηφόρο 60χρονη Λάρνακα

Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να παρέσυρε δύο πεζές εκ των οποίων η μία, ηλικίας 60 ετών, υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αναφορικά με τη θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα, με θύμα 60χρονη, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί από τον Κλάδο Τροχαίας Λάρνακας.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην επαρχία Λάρνακας, και σε αυτή έχασε τη ζωή της η McCallum Sandra Kaee, 60 ετών από τη Σκωτία, κάτοικος Δεκέλειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος, στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, με κατεύθυνση τη Δεκέλεια, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες ηλικίας 60 και 51 ετών, οι οποίες επιχειρούσαν να διασταυρώσουν τον δρόμο.

Αναφέρεται πως «οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου λίγο αργότερα η 60χρονη υπέκυψε στα τραύματά της». 

Σημειώνεται πως «η 51χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, καθώς επίσης και διάφορα κατάγματα και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας».

 Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χάρης Χατζηγιασεμή, στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη, ενώ ήταν αρνητικός και σε νάρκοτεστ στο οποίο υπεβλήθη.