Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αννίτα Δημητρίου Νικόλας Παπαδόπουλος

Ένα μήνυμα που βγαίνει από την εκλογική διαδικασία είναι ότι το Δημοκρατικό Κόμμα, μπορεί να πρωταγωνιστήσει μπορεί να καθορίσει τα πράγματα σε ό,τι αφορά τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος στη διάρκεια της τελετής ανακήρυξης της νέας ανώτατης ηγεσίας του ΔΗΚΟ.

«Μπορούμε να συμβάλουμε τα μέγιστα για να στηρίξουμε τη διακυβέρνηση του Νίκου Χριστοδουλίδη, ν’ αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δυστυχώς βιώνει σήμερα η κοινωνία και ο λαός μας λόγω των απανωτών οικονομικών κρίσεων που διανύσαμε τα προηγούμενα χρόνια, λόγω των επιπτώσεων του πληθωρισμού και της ακρίβειας, λόγω του κόστους ενέργειας λόγω των κοινωνικών προβλημάτων και των προβλημάτων που προκαλεί η παράνομη μετανάστευση», είπε.

Είναι φυσικά, συνέχισε, και η αναβάθμιση των υποδομών της παιδείας μας, ο εξορθολογισμός του ΓεΣΥ, να προχωρήσουν όλες οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να προχωρήσουμε για να έχουμε το ευρωπαϊκό κράτος που αξίζει στους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πάνω από όλα, σημείωσε, όλοι πρέπει να συμβάλουμε τα μέγιστα για να στηρίξουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις προσπάθειες του, να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για να καταλήξουμε σε αυτό που ευχόμαστε όλοι μας, σε μια λειτουργική βιώσιμη λύση του κυπριακού προβλήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στη διάρκεια της ανακήρυξης της νέας ανώτατης ηγεσίας, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, με μια σύντομη δήλωση του, ευχαρίστησε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, τους εθελοντές, τα μέλη και στελέχη του ΔΗΚΟ.

Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε επίσης τα μέλη του κόμματος που παρόλο που αυτές οι εκλογές έχουν διεξαχθεί σε μια δύσκολη περίοδο για εκλογές, έχουν λάβει μέρος σ΄αυτή την πάρα πολύ σημαντική δημοκρατική διαδικασία και έχουν καθορίσει την επόμενη ηγεσία του κόμματος.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ συνεχάρη ταυτόχρονα όλους τους αξιωματούχους που έχουν εκλεγεί και τους ευχήθηκε καλή δύναμη, σημειώνοντας ότι οι προκλήσεις που έχει το κόμμα μπροστά θα χρειαστούν τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων.

Ευχαρίστησε τέλος, όλους τους υποψήφιους και όλες οι υποψήφιες για «έναν άψογο προεκλογικό αγώνα που διεξήγαγαν με ήπιους τόνους χωρίς ακρότητες και αυτό τον τιμά τη δημοκρατία και το ήθος ολόκληρου του κόμματος».  

Καταλήγοντας ο κ. Παπαδόπουλος είπε, «προχωράμε μπροστά, ενωμένοι, δυνατοί, για να μεγάλο και ισχυρό Δημοκρατικό Κόμμα».