Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καλή καλό

Μπροστά σε μία μακάβρια ανακάλυψη βρέθηκαν στην Άνω Κυψέλη η ιδιοκτήτρια του σπιτιού το οποίο νοίκιαζε η Καλή Καλό και η οικονόμος που την εξυπηρετούσε, όταν αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μπαούλο για να βγάλουν από μέσα ρούχα και άλλα αντικείμενά της σπουδαίας ηθοποιού.

Σύμφωνα με την “Espresso” ανοίγοντας το μπαούλο, βρήκαν τα οστά του γιου της ηθοποιού, Χρήστου, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή πριν από περίπου 40 χρόνια.

Την είδηση επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας. Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως: «Είναι αλήθεια. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι δύο γυναίκες ότι βρήκαν αυτό σε ένα από τα μπαούλα της μεγάλης θεατρίνας». Ενώ προσέθεσε ότι: «Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Καλλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής».

Η τραγική ιστορία του Χρήστου Καρανικόλα

Ο γιος της Χρήστος ήταν καρπός του έρωτά της με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα. Σε ηλικία 13 ετών ο Χρήστος τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας και παρότι η μητέρα του ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευτεί, απεβίωσε το 1988, σε ηλικία 27 ετών. Για πολλά χρόνια μετά την απώλεια του γιου της η ηθοποιός είχε αποτραβηχτεί στην Αστυπάλαια.

Πού βρίσκεται η ηθοποιός

Η Καλή Καλό βρίσκεται σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, καθώς πλέον δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνη της ώσπου να μπορέσει το Γηροκομείο Αθηνών να τη φιλοξενήσει. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε η Καλή Καλό να βρει μόνιμο σπίτι στο Γηροκομείο.