Τηλεόραση Ραδιόφωνο
[0-

Ξύπνησε από το κώμα μετά από 8 μέρες η 22χρονη βρετανίδα Έλλι Χόροκς, η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η Έλλι Χόροκς τραυματίστηκε κρίσιμα σε ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στις 26 Ιουνίου στο Κάβο Γκρέκο.Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του buggy που οδηγούσε στη λεωφόρο Κάβο Γκρέκο, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί εκτός δρόμου.

Έκτοτε έδινε μάχη για τη ζωή, με τη μητέρα της να διενεργεί διαδικτυακό έρανο, για τη συλλογή ποσού 70 χιλιάδων λιρών για την επιστροφή της κόρης της στη Βρετανία, να γνωστοποιεί τα ευχάριστα νέα.

Leanne Horrocks – Μητέρα 22χρονης

«Η οικογένεια είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι η Έλλη έχει επανέλθει από το κώμα. Ο ιατρός είναι ευχαριστημένος με την εξέλιξη της υγείας της αλλά ο δρόμος μέχρι την πλήρη ανάρρωση είναι ακόμη μακρύς».

Η ανταπόκριση του κόσμου τεράστια. Οι 70 χιλιάδες λίρες που χρειάζονται για την επιστροφή της Έλλη στην Βρετανία έχουν συγκεντρωθεί και πλέον η οικογένεια περιμένει το πράσινο φως των γιατρών.

Leanne Horrocks – Μητέρα 22χρονης

«Το Νοσοκομείο Λευκωσίας βρίσκεται σε επαφή με την οικογένεια καθώς και με ένα νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις για να μπορέσει η Έλλη να ταξιδέψει με το αεροασθενοφόρο που θα τη φέρει πίσω στο σπίτι της».

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης η μητέρα τη 22χρονης διαμένει σε ξενοδοχείο κοντά στο Νοσοκομείο, ώστε να μπορεί να επισκέπτεται την κόρη της.