Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξη

Θρίλερ με την νεκροτομή της εξάχρονης, αφού αύριο θα αποφασίσει το δικαστήριο το πρωί εάν θα γίνει η νεκροτομή επί της σορού της για να φανούν τα ακριβής αίτια του θανάτου.

Συγκεκριμένα, είχαν πάει οι γονείς του άτυχου κοριτσιού με δικηγόρο για να αποτρέψουν την νεκροτομή λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Αυτό όμως θα το εξετάσει το Δικαστήριο αύριο και θα αποφασίσει εάν θα γίνει η όχι η νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, οικογένεια Ουκρανοισραηλινών που διαμένουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Λεμεσό, βρίσκονταν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου σε ιδιωτικό γιοτ μαζί με φιλικά τους πρόσωπα.

Το σκάφος αγκυροβόλησε ανοικτά του κόλπου του Lady’s Mile και οι γονείς του άτυχου κοριτσιού κατέβασαν στη θάλασσα τα jet ski για μια βόλτα με τα δύο τους παιδιά. Κάτι που φαίνεται να συνήθιζαν να κάνουν, σύμφωνα με καταθέσεις που έχουν εξασφαλίσει οι ανακριτές.

Το άτυχο κοριτσάκι μετά την σύγκρουση των δυο jet ski έπεσε στο νερό, και σύμφωνα με πληροφορίες το έβγαλαν με φουσκωτό στην στεριά. Εκεί του παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Δυο ώρες αργότερα ανακοινώθηκε και η ώρα θανάτου του κοριτσιού.