Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Σάρα Τζέσσικα Πάρκερ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στην εμφάνισή της, αλλά και στις πλαστικές επεμβάσεις.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «The Howard Stern Show» και ρωτήθηκε αρχικά, αν θεωρεί τον εαυτό της όμορφο.

«Είμαι ευπαρουσίαστη, πιστεύω. Δεν μου αρέσει βέβαια, να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Θέλω να πω, νομίζω ότι είμαι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις πλαστικές επεμβάσεις και τα μπότοξ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δήλωσε: «Ρωτάω τον κόσμο εάν είναι πολύ αργά. Κι η απάντηση που παίρνω είναι "όχι, φαίνεσαι ξεκούραστη, αλλά μοιάζεις με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο"».

«Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι κάνουν αυτή την επιλογή. Δίνεται μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση, ειδικά στις γυναίκες, κυρίως σε αυτές», συμπλήρωσε.

Τέλος, σημείωσε πως ο κόσμος πρέπει να πάψει να ασχολείται τόσο με την εικόνα του και να κάνει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα.

«Ακόμα και πέρυσι, όταν βγήκαμε στον αέρα με τη νέα σεζόν του "And Just Like That", υπήρχαν τόσα πολλα δημοσιεύματα για τη γήρανση, την αξιοπρεπή γήρανση, για "τα μαλλιά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που είναι γκρίζα". Νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα, βγαίνοντας από την πόρτα του σπιτιού του», είπε κλείνοντας.

Πηγή: Protothema.gr