Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γφδ

Δεξίωση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με τους λειτουργούς των μέσων ενημέρωσης διοργάνωσε ο Υπουργός Άμυνας Μιχάλης Γιωργάλλας χθες το βράδυ στη Λέσχη Αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς.

Υπουργός Άμυνας – Μιχάλης Γιωργαλλάς

«Προσωπικά θεωρώ ότι τα μέσα ενημέρωσης είναι ένας βραχίονας πολύ χρήσιμος στη δική μας δουλειά γιατί μέσω της δικής σας δουλειάς διαμορφώνουμε την κοινή γνώμη η οποία μας είναι απόλυτα απαραίτητη».

Ο Υπουργός αναφέρθηκε στην ομιλία του, στους στόχους της Κυβέρνησης και του ιδίου για την επόμενη πενταετία, αλλά και για την αναβάθμιση της αμυντικής θωράκισης και για ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς.

Υπουργός Άμυνας – Μιχάλης Γιωργαλλάς

«Προκειμένου, αφενός μεν να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την εδαφική κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά την ίδια ώρα να συνδράμουμε και όλες τις προσπάθειες του ΠτΔ για την επίλυση του εθνικού μας προβλήματος».

Όπως είπε, το έργο του Υπουργείου Άμυνας καθίσταται ακόμη πιο σημαντικό αυτή την περίοδο, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά και λόγω των υβριδικών απειλών που χρειάζεται να τύχουν ειδικής διαχείρισης.