Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καταζητούμενος απόπειρα φόνου Λεμεσός

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού τέθηκαν χθες το βράδυ οι διωκτικές αρχές στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από τις πρώτες βοήθειες το γενικού νοσοκομείου της πόλης, ότι είχαν μεταφερθεί εκεί δύο πρόσωπα, τα οποία έφεραν τραύματα από μαχαίρι.

Τα δύο πρόσωπα, από την Ινδία, είχε μεταφέρει ομοεθνής τους με τη μοτοσυκλέτα του, και φέρεται να ανέφερε πως οι δύο είχαν δεχθεί μαχαιριές από τρίτο πρόσωπο, επίσης από την Ινδία.

«Αμέσως στην περιοχή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος έφερε σοβαρό τραύμα στην κοιλιά και στον δεξιό βραχίονα. Ενώ ο 30χρονος έφερε επίσης σοβαρό τραύμα με μαχαίρι», επισήμανε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.  

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ενώ ο δεκαεννιάχρονος και τριαντάχρονος από την Ινδία βρίσκονταν σε πάρκο, ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με ομοεθνή τους, ο οποίος και φέρεται να τράβηξε μαχαίρι, τους επιτέθηκε και ακολούθως  τράπηκε σε φυγή.

«Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι τα δύο θύματα βρίσκονταν προηγουμένως σε πάρκο στην περιοχή Ύψωνα όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δέχθηκαν επίθεση από τρίτο πρόσωπο το οποίο τους τραυμάτισε με μαχαίρι.  Από τις εξετάσεις που έχουν γίνει έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία του φερόμενου δράστη. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι προσωπικές διαφορές που είχαν τα δυο θύματα με τον φερόμενο δράστη», σημείωσε ο κ. Κυριάκου.

 Για την υπόθεση οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του καταζητούμενου, ο οποίος φαίνεται να τράβηξε μαχαίρι. Πρόκειται για τον Amandeep Singh, τριάντα-οκτώ ετών, από την Ινδία, ο οποίος καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διπλής απόπειρας φόνου.